Jouw materieelbeheer in één systeem

Jouw materieelbeheer en inspecties hebben bij ons de hoogste prioriteit. Vanuit een stevige basis bereid je Tooltagger uit met verschillende functies. Zo zet je onze software naar je eigen hand. Ontdek alle functies van systeem voor gereedschap- en materieelbeheer

Tools

In Tooltagger staan jouw tools centraal. Een tool kan alles zijn waarvan je de keuringen en/of locaties bij wilt houden; van gereedschap tot machine. Dit kan een vorkheftruck zijn die jaarlijks gekeurd moet worden, maar bijvoorbeeld ook een brandblusser, harnasgordel of elektrische handgereedschap. Alles dus waarvan je moet borgen en kunnen aantonen dat deze voldoen aan alle veiligheidseissen.

Inspecties

Een inspectie is een periodieke controle waarbij vastgesteld wordt of een tool voldoet aan de gestelde normen. In Tooltagger kun je nog uit te voeren inspecties klaarzetten als werklijst voor de inspecteur, maar uiteraard ook uitgevoerde inspecties direct invoeren. De laatste inspectiedatum plus geldigheidsperiode bepaalt de 'geldigheidsdatum' van een tool.

Categorieën

Hoe meer verschillende tools je hebt, hoe lastiger het is om het overzicht te bewaren. Daarvoor hebben wij een simpele oplossing: categorieën. Denk dus aan 'brandblusmiddelen', 'elektrisch handgereedschap' of vorkheftrucks'. Categorieën gebruik je om snel te filteren, maar ook om tools te voorzien van specifieke velden of om aan te geven op welke inspectielijst gebruikt moet worden.

trappen keuren
trappen keuren
trappen keuren

Inspectiebedrijven

Inspectiebedrijven voeren inspecties van tools van hun klanten uit. Zit jij aan de klant-kant, dan kun je per categorie aangeven welk inspectiebedrijf de keuringen van tools uit die categorie uitvoert. Maar dit kun je natuurlijk ook zelf zijn. Een inspectiebedrijf kun je vervolgens ook toegang geven tot 'hun' tools, zodat jullie samen super-efficiënt slechts één administratie hoeven bij te houden.

Klanten

Als inspectiebedrijf beheer jij de tools en inspecties voor meerdere klanten. Een klant koppel je daarbij aan een tool, inspectie of locatie. Zo filter je eenvoudig op data van specifieke klanten. Jouw klanten krijgen verder gratis toegang tot Tooltagger, om de uitgevoerde inspecties voor hun tools direct te kunnen bekijken.

Locaties

Locaties is een andere mogelijkheid die Tooltagger biedt om een grote set aan tools te rangschikken. Waar liggen jouw Tools verstopt? Dit kan dus het magazijn, een busje of een specifeke locatie bij een klant zijn, maar bij wat creatiever gebruik ook een specifiek project. Als inspectiebedrijf is het in Tooltagger ook mogelijk om per klant meerdere locaties aan te maken.

trappen keuren
trappen keuren
trappen keuren

Inspectielijsten

Inspectielijsten zijn misschien wel de meest unieke functionaliteit van Tooltagger. Met deze lijsten bepaal jij hoelang een inspectie geldig is en welke inspectiepunten ingevuld moeten worden tijdens een controle.

Team

Efficiënt samenwerken staat centraal in Tooltagger. Zo zet je inspecties klaar, zodat een collega later de keuring kan uitvoeren. Ook bepaal je zelf welke rechten een collega heeft (lezen, inspecteren of schrijven).

Account & Facturen

Alles rondom jouw gegevens, abonnement en betalingen regel je zelf vanuit de applicatie. Bepaal welke notificaties je ontvangt, hoe andere Tooltagger gebruikers jou terug zien in de applicatie en wissel makkelijk van Tooltagger abonnement.

De functies die je in Tooltagger ziet zijn afhankelijk van het gekozen abonnement.

4

keuzes

Bekijk onze
abonnementen!
Logo Tooltagger grijs
Logo Tooltagger groen