Werk samen met collega's

Beheer je met meerdere collega’s al het gereedschap en materieel? Dan wil je natuurlijk dat ok zij toegang krijgen tot de Tooltaggeromgeving van jouw organisatie. Breid eenvoudig je team uit. En stopt er iemand op je afdeling? Dan schakel je eenvoudig zijn gebruikersaccount uit. Hierdoor ben je als bedrijf altijd in controle.

1. klik in het menu op Team.

2. klik op de grote oranje knop met de tekst Collega aanmaken.

Collega aanmaken

3. Vul de naam en contactgegevens in.

4. Bepaal welke rechten de collega krijgt.

Met de instellingen functies en actie bepaal jij welke handelingen jouw collega in Tooltagger uit mag voeren. Bekijk hier hoe.

5. Klik op opslaan.

Opslaan