Hoe materieel toevoegenaan een keuring?

Begin je met keuren? Dan moet je eerst het materieel kiezen dat je gaat keuren. Vandaag alle brandblussers of het materieel in de bus van een monteur? In Tooltagger selecteer je gemakkelijk de tools die inspectie nodig hebben.

1. klik op de knop 'Tools selecteren'

In het vorige hoofdstuk heb je kunnen lezen hoe je een inspectie aan kunt maken vanuit het menu.
Hierdoor heb je de mogelijkheid om meerdere gereedschappen in één keer te inspecteren. Met onderstaande knop open je het selectiescherm.

Tools selecteren

2. Selecteer met behulp van het selectievakje het materieel dat je wilt keuren.

4. Klik op 'Selectie opslaan' .

Selectie opslaan
Bekijk hoe je resultaten invult voor de gekozen tools.