Hoe stap ik over van materieel manager?

Gebruik je momenteel al materieelmanager? Dan wil je waarschijnlijk weten hoe je gegevens uit dit pakket in Tooltagger krijgt.

1. Ga naar app.materieelmanager.nl.

Ga naar de zoekpagina met jouw materieel. Onderaan de tabel met materieel zie je twee blauwe knopjes. Klik op het tandwieltje om de kolommen in te stellen die we in tooltagger gaan importeren. Zie onderstaande afbeelding voor de ondersteunde kolommen.

Klik op het tabblad Export en zorg ervoor dat de instelling Gebruik de kolommen van de lijst aan staat.

Sla de gekozen instellingen op. Klik vervolgens op het linker knopje onderaan de tabel met materieel. Exporteer naar Excel.

2. Sla het bestand op als .CSV

Open het bestand in Excel. En sla de Materieelmanager export op als .CSV bestand. Klik hiervoor in Excel op Opslaan Als.

3. Log in op tooltagger.

Klik in het menu op tools. Vervolgens verschijnt onderin het scherm de knop Tools importeren.

Tools importeren

In dit scherm selecteer je het zojuist opgeslagen .CSV bestand. Nadat je op importeren hebt geklikt zie je de tools uit materieelmanager terug.