Onze krachtige
functies maken materieel­beheer eenvoudiger


Materieelbeheer software

1. Materieel
beheren

Van brandblusser tot hoogwerker: registreer met het grootste gemak al je gereedschappen en materieel. Tooltagger geeft je controle en overzicht.

2. Inspecties
uitvoeren

Veilig werken begint bij goed en gecontroleerd materieel. Tooltagger helpt bij het organiseren en administreren van inspecties.

3. Efficiënt
samenwerken

Inspectierapporten, notificaties en altijd toegang via al jouw apparaten. Lees hoe je Tooltagger efficiënt in zet binnen en buiten jouw bedrijf.

Materieel beheren

Met Tooltagger materieelbeheer software heb je controle en overzicht over al het materieel. Nooit meer gereedschap dat kwijt raakt of te laat is gekeurd. Of gereedschap nu in de bus van een monteur of in de werkplaats ligt. Jij bent altijd op de hoogte.

gereedschapbeheer gereedschap-aanmaken.png keuringen organiseren in gereedschapbeheer gereedschap beheren
  • Eenvoudig importeren & exporteren Registreer supersnel nieuwe tools. Maak ze 1 voor 1 of importeer ze in bulk. Vanuit bestaand softwarepakket of bijvoorbeeld een excel bestand.
  • Koppel locaties & categorieën Categorieën gebruik je om snel te filteren of om te bepalen op welke inspectiepunten gecontroleerd moet worden. Met locaties weet je precies waar tools zijn te vinden.
  • Materieel scannen Altijd en overal inzicht in gereedschap. Maak snel barcodes voor materieel en scan deze met je smartphone.
  • Overzichtelijk dashboard Zie met één oogopslag welke tools van welke klant of inspectiebedrijf binnenkort verlopen! Klik door naar de lijsten voor andere inzichten.

Materieel inspecteren

Een inspectie is een periodieke keuring waarbij vastgesteld wordt of een tool voldoet aan de gestelde normen. Met Tooltagger kun je nog uit te voeren keuringen klaarzetten als werklijst voor de inspecteur, maar uiteraard ook uitgevoerde inspecties direct invoeren.

1. Inspectiepunten
vastleggen

Inspectiepunten zijn misschien wel de meest unieke functionaliteit van Tooltagger. Met deze punten bepaal jij hoe een inspectie ingevuld moeten worden tijdens een controle.

2. Nen 3140 data
importeren

Met de materieelbeheersoftware van Tooltagger importeer jij eenvoudig NEN3140 inspectieresultaten. Jouw registratie is daarmee volledig conform de norm.

3. Defecten
registreren

Het komt natuurlijk voor dat tijdens het uitvoeren van een inspectie een defect wordt geconstateerd. Na het registeren start je de herstelprocedure of keur je een tool definitief af.

Efficiënt samenwerken

Stuur eenvoudig medewerkers, klanten of een inspecteur aan vanuit jouw werkplek. Zo is iedereen tijdig op de hoogte als een tool gekeurd moet worden, of wanneer er een nieuw resultaat binnen is.

Materieelbeheer software tooltagger
  • Inspectierapporten maken en versturen Maak een inspectierapport voor 1 of meerdere tools en verstuur deze per mail direct naar een klant of medewerker.
  • Inspecties klaarzetten voor inspecteurs Bepaal vooraf welke inspecteur op welke locatie keuringen uitvoert. Is de inspecteur eenmaal op locatie? Dan vult hij met zijn telefoon direct de gevonden resultaten in.
  • Klanten hebben realtime inzicht Keur je tools voor klanten? Geef ze dan realtime inzicht in de status van hun tools. Inclusief geldigheidsdatum!
  • Verdeel toegang en rechten onder medewerkers Mag iemand enkel inspecties uitvoeren? Of misschien alle tools en inspecties alleen maar bekijken en niet wijzigen? Je regelt het eenvoudig!